управување ( Ф1 менаџмент игри )

Ф1 менаџмент игри

Во овие групи на управување и администрација на Формула 1, целта е да се победи на трката додека оптимизирање на вашиот автомобил.

менаџер-игра-Ф1-ГП

Менаџер игра Ф1 ГП

Управување со вашиот тим и вашиот автомобили да победи на Големата награда! Победа трки да се подобри ефикасноста на вашиот автомобил, изберете ја >>

управување-со-игри-на-Формула-1

Управување со игри Формула 1

Управување со вашиот буџет да се зголеми вашиот автомобил и да се изгради вашиот тим! Потоа освои неколку трки за да заработите пари. >>

симулација-на-играта-f1

Ф1 симулација на играта

Во овој Ф1 трки игра, исто така ќе управуваат со ресурсите на автомобилот. Не заборавајте да се промени гуми и земам гориво да стигнат до крајот на >>

управување-со-игра-формула-1

Управување со игра Формула 1

Во оваа игра, комбинирање на брзина, точност и управување да се вози овој автомобил и се максимална брзина. Проверете го нивото и абењето на гумите! >>

игра-дербито-Ф1-и-менаџмент

Racer и Ф1 менаџмент

Приклучи се во трка да победи и освои награди да им помогне да го подобрите вашиот автомобил! Користете ги стрелките за движење и се spacebar за >>

Се-облекуваат-игра-Ф1-возач

Се облекуваат игра Ф1 возач

Избрани имајќи го ова во иднина Формула 1 возач со користење на глувчето и изборот на облека ви се најде најсоодветен! >>