Ф1 менаџмент игри > Менаџер игра Ф1 ГП

Менаџер игра Ф1 ГП

менаџер-игра-Ф1-ГП Управување со вашиот тим и вашиот автомобили да победи на Големата награда! Победа трки да се подобри ефикасноста на вашиот автомобил, изберете ја вашата спонзори, ваши драјвери ...

сакам : 478
мразам : 117
гласови : 595
9

Предлози