Тркачки Игри Формула 1 > Ф1 трка со животни

Ф1 трка со животни

Ф1-трка-со-животни Изберете пилот (куче, мајмун, зајакот ...) и да учествува во трката! Да се елиминира вашите противници, можете да снимате топки со притискање В. Стрелките на тастатурата за движење и на spacebar да скокаат.

сакам : 36
мразам : 18
гласови : 54
9

Предлози