контрола ( Игри Формула 1 пилот )

Игри Формула 1 пилот

Откријте го светот на Формула 1 преку пречки, дербито на автопат, и се облекуваат игри.

паркинг-игра-со-формула-1-f1

Паркинг игра со Формула 1 (Ф1)

Ф1 паркирате вашата кола во оваа игра. Користете ги стрелките да се вози Образец 1. Станици на други паркирани автомобили! >>

игра-со-карти-на-формула-еден

Игра со карти Формула 1

Во оваа игра на карти на темата на Ф1, секој играч збир на картички кој различни категории: агресија, гламур, богатство ... Првиот играч места >>

Ф1-трка-на-автопатот-2

Ф1 трка на автопатот 2

Ова е продолжување на авантурите на Ф1 возач на автопат! Користете ги стрелките да се управува и на spacebar за сопирање за итни случаи. >>

Ф1-игра-на-автопатот

Ф1 игра на автопат!

Користете ги копчињата со стрелки и празно место да го контролираат вашиот Ф1 на автопат! >>

Формула-1-трка-на-автопатот

Формула 1 трка на автопатот

Преглед на автопат што е можно побрзо, додека избегнување на други возила! Користете ги стрелките за режија и за растојание на сопирање. >>

Ф1-трки-играчки

Ф1 трки играчки

Во оваа трка, се вози Ф1 мини додека избегнува пречките на курсот. Користете ги копчињата со стрелки за насоките и просторот бар да се забрза. >>

сет-на-подесување-на-Формула-1

Игра подесување Формула 1

Прилагодете го вашиот Ф1 лизгачки додатоци достапни на автомобил. >>

загатка-во-Формула-1

Мозаик Формула 1

Враќање на загатка со влечење на парчиња на саканата локација. >>

облекување-играта-f1-возачот

Облечи игра за Ф1 возач

Облечи на Ф1 возачот со додатоци. Повлечете го предмети со помош на глувчето на позицијата. >>

Ф1-игра-pacman

Ф1 игра Pacman

На концептот на Pacman, собира најмногу знамиња зад воланот на Ф1. Не вози на истиот ред како вашиот противник за да се избегне судир! >>