Racing Games Formula 1 > F1 race me kafshët

F1 race me kafshët

F1-race-me-kafshet Zgjidhni pilot tuaj (, qen majmun, lepuri ...) dhe të marrin pjesë në garë! Për të eliminuar kundërshtarët tuaj, ju mund të bëni balls duke shtypur C.Arrow çelësat për të lëvizur dhe spacebar të hidhen.

Dashuri : 36
Urrej : 18
Vota : 54
9

Sugjerime